LE CAFÉ FRAPPÉ : QU’EST-CE QUE C’EST ?

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

  • This is a unorder list. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo.
  • Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus.
  • Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

PRÉPARATION
  • Dans un verre ou une tasse, faire chauffer le lait grâce à la fonction Lait chaud.
  • Mettre la poudre de cacao dans une tasse et recouvrir de café.
  • Bien mixer. Verser le lait chaud dans le mélange.
  • Fouetter légèrement la crème et la déposer avec soin sur la préparation.
découvrir la recette
Quelle machine utiliser pour préparer un café frappé
Menu